Google

13 oktober 2006

Inför Habomatchen

Match ikväll mot Habo. Skall bli intressant att se Wilcox och att återse Sol. Som jag kommer ihåg det hade Sol en ganska märklig teknik, men hoppade högt och slog hårt.

Det skall nog mycket till för att det skall bli tre poäng i kväll, men Habo slog Lugi enkelt, Valla har tappat folk samtidigt som Habo förstärkt, så man får hoppas på underskattning. Nu har väl förvisso Valla en del att ställa emot, men att kräva vinst är att ta i. Intressant blir också att se hur Coma ställer upp laget, nu när vikarierande spikern Andreas är borta. Kanske Raz mirakulöst dyker upp? (Han är inte på spelklarlistan i detta nu, så troligen inte). Mer troligt är kanske att Coma själv går in och lyfter lite.

Servandet är ett ständigt problem. Åtta servemissar i första set mot Falkenberg är inget vi vill se i kväll. Visst är det bra att pressa serven, men det som Baggerkortis framförallt inte vill se är att hoppservar rullas ut. Det är en sak att slå ut en hård serve, men missar man lugna hoppservar kanske man skall fundera på om inte välplacerade svävservar kan vara bättre. De ger i alla fall inga poäng till motståndarna direkt. Dessutom kan det vara enklare att placera dem därman vill. Pratet om att undvika Johan Olsson och sedan sätta hälften av servarna på honom gör ju att man blir lite orolig. Nu känns det väl dock inte som om det är just servemottagningen som varit Habos främsta vapen så här långt.

###

Det sägs från säkra källor att Bosse Kindgren talat med Matthew Youngs flickvän nyligen.

###

Det har även blivit lite klarhet i engelsmannen Ben Wilkinssons äventyr, som det skrevs om för några veckor sedan. Han fick jobb i England precis innan han skulle åka och kom därmed aldrig iväg. En anledning så god som någon att det blev helt tyst efter Correnartikeln.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du är väl medveten om att det max kan bli TVÅ poäng, att det skulle bli TRE, ja det är ganska osannolikt ;)

13 oktober, 2006 14:54  
Blogger Oscar said...

Noterar: Dags att byta däck när intressantaste sporten byter poäng för seger.

13 oktober, 2006 17:40  
Anonymous Anonym said...

Nära att vända idag, men ändå inte. Jaja Habo är ruskigt bra.

13 oktober, 2006 22:18  

Skicka en kommentar

<< Home