Google

30 september 2006

Obol

Obol Investment. Ett schweiziskt investmentföretag (verkligen?) som nu skall teckna avtal om att driva basketligan i eget namn. Matar in mycket pengar i två klubbar (Plannja och Dolphins) redan nu och verkar tycka att basket och ishockey är kul sporter (men hallå, Örebro Hockey?). Har de hört talas om volleyboll? Ja, jag är bitter. Med sin strategi att utnyttja klubbarnas kontaktnät för att få mer kaptial att investa så kan man tycka att Team Valla borde vara en bra partner. Eller, tja, man kan vilja att man skulle kunna tycka det. Nu är det kanske inte bara Team Vallas fel att volleybollen inte är så het, men, fan, det är ju kul (volleyboll, alltså) i alla fall. Till skillnad mot basket. Dessutom så börjar ju även volleybollen som standard att ha åtminstone två utlandsproffs (och vad jag vet har inte SVBF några begränsningar vad gäller maximala antalet heller, något att kolla upp och diskutera vid annat tillfälle).

###

Att LUGI pressade Hylte till ett femte set i säsongsöppningen får ses som ganska överraskande. Läser man pålite inser man dock att Valla-bekantingen Magnus Éen spelade center och elitseriens näst kortaste (jag har inte kollat upp det riktigt, men jag chansar) spelare, TJ, gick höger. Bänken bestod av elitseriens kortaste (smma här) spelare, DJ, elitseriens äldste (samma här, faktakoll är överskattat) spelare, Silverräven, som dagen till ära bara servade (gikt?), samt Krickan själv. Ubbe hade förvisso bara temporära(?) förhinder, men frågan är om artistkontrakt på Sean Jones var så smart? TJ imponerade annars med sex poäng, medan Mange fick nöja sig med två. Det skulle annars varit ganska underhållande om TJ hade spelat center och Ben passat kortisar nedåt till honom...

Det är annars mycket lagkaptenssnack i Hylte. Hense (så uttalas väl Hence?) som lagkaptenernas lagkaptens lagkapten och Andrew som Storbritanniens. Krickan var ju också lagkapten för att inte tala om Leif som alldeles garanterat varit lagkapten.

1 Comments:

Anonymous Casino Players said...

Precisely in the purpose :)

29 juni, 2011 19:39  

Skicka en kommentar

<< Home