Google

19 mars 2008

Avgörandets tid närmar sig

Efter 0-3 igår väntar nu det som många förutspått: en helt avgörande match som avgör om Team Valla eller Sollentuna tar sig vidare till semifinal på måndag. En semifinal som spelas på hemmaplan för segrande lag om Örkelljunga vinner mot Hylte, annars väntar en resa till bruksmetropolen. Det kan inte vara lätt att vara reseledare och hallbokare i varken Valla eller Sollet.

Det man kan ta med sig från gårdagens match är att det ändå var rätt jämnt. Detta trots att Will spelade synnerligen sporadiskt, Barrefalk fått reaktion på landslagsuttagningen (Grattis!), samt Joshs söndagsform inte bevarats. Det finns således förhoppningsvis lite till att hämta i morgon. Å andra sidan lär även Sollet sett segare ut. Studerar man matchfaktat så kan man konstatera att Valla hade svårt att avgöra bollarna och/eller Sollet spelade bra försvar.

Intressant att notera är att oavsett resultatet i morgon så har ändå Sollentuna vunnit fler set, sett över alla kvartsfinaler. Om man kan dra någon slutsats från detta är oklart.