Google

18 januari 2008

2 1 3

Efter fredagens inlägg (nej, vi har aldrig slutat, bara inte haft tillräcklig tid/motivation/stoff) har Vallas representationslag spelat två matcher. Bägge slutade med1-3-förluster och bägge förlusterna får väl anses vara rätt så bra insatser.

Herrarnas 1-3 mot Falkenberg borta är på papperet inte mycket att sägaom. Betänker man dessutom att Will, Josh, och John (och stuggs) för första gången i sitt liv fick känna på vinterkräksjuka, att Barrefalks mottagning var sådär och att Greg fick tummen sönderslagen känns det nästan bragdartat att ta set. För oss är det inte uppenbart varför Barrefalk inte sattes på högerkanten. Måhända att backspike har mer att önska, men Valla har ju inte direkt flitigt utnyttjat detta och Johns mottagning brukar hålla klass. Nåja, Struggs har säkert sett mer av Barre till höger än vi.

Även damerna stod för en bradg då de lyckades knipa set av självaste Elverket. Ett Elverket som förvisso kom till start utan Anna Andersson och som i förlustsetet bytt ut passare Sandler, men trots det en fjäder i hatten och en morot inför kommande matcher och träningar. Dessutom gjorde Anna Larsson säsongsdebut (precis när hon försvunnit ur matchbladet), enligt rapporterna med den äran. Damerna har förresten numera* en blogg och lite bilder från matchen, tagna av en lokal hobbysportfotograf, finns här.

###

Som alla som satt precis bakom Vallas bänk vet så ropade Struggs till Greg att byta precis efter att Addo petade och långt innan bollen var slut. Sedan var det såklart läget i matchen som gjorde att initiativet fick de konsekvenserna som det fick. Struggs är för övrigt en rätt "direkt" coach. Det är inte så mycket att hålla tyst och summera och gå igenom på nästa träning utan det diskuteras detaljer mellan i princip varje boll när det behövs.

###

Det efterfrågade klippet fick genom Svens förtjänst en plats på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=wAhRd-HJCuQ

Även Almirs snygga spark i samma match har dykt upp:
http://www.youtube.com/watch?v=BIpNxQpaXqc

###

En annan "ny" blog är volleybollkul som har börjat starkt, med mycket läsvärt och ett klockrent Grand Prix-tips. Det har presenterats lite intressanta tankar där som vi hoppas följs upp.

Blogglistan till höger är därmed förhoppningsvis uppdaterad.

* Visst, med lite mer frekvent uppdatering skulle det ha stått för flera månader sedan.