Google

23 januari 2008

Positiva nyheter

Gårdagens första positiva nyhet var att damerna tog sig samman och faktiskt bjöd hyggligt motstånd (i alla fall siffermässigt, vi såg som sagt inte matchen) i sista setet och lyckades skrapa ihop 21 poäng mot Örebro som förvisso passade på och lufta en del spelare. Kul (i alla fall för henne) att Örebros 17-åring Katarina Alfelt tog sin första elitseriepoäng genom att slå in matchbollen.

###

Nästa positiva nyhet är så klart att Klas Gustafsson till sist bestämt sig för att göra comeback i Valla och skrev på i går kväll. Om dessutom Adde blir lite mer tillgänglig så finns det en del att byta med om anfallet strular. Frågan är väl egentligen bara hur det skall coachas med tanke på satsande ungtuppar gentemot "halvseriösa" gamlingar. Oavsett så lär det nog bli bra och ge utrymme för lite fler taktiska finesser.

###

Två youtube-klipp till som inte/kanske skall undanhållas:

Bångman: http://www.youtube.com/watch?v=ZwSYjXmi38k

Barrefalk: http://www.youtube.com/watch?v=I-6sSi3qX1Y

Bångmans klipp är okommenterbart, men Barrefalks väcker en del frågor. Är det verkligen Micke Renegård som lagt upp det? I så fall: hur fick Micke Renegård tag i det? Varför lade han upp det? Liknande (nåja, nästan i alla fall) missar händer ju om inte i varje så åtminstone var tredje match i elitserien.

Hur som helst leder det oss till två andra klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=ZepzOtM9IfY

http://www.youtube.com/watch?v=feMSBuQhHgY

Här kan det sägas att Kalle Gottfridssons serve i slutet av första set mot Valla nog också ligger rätt bra till. Sven? Vi lovar att ordna en omröstning (om vi nu fattar hur man gör).

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lugi har väl tillgång till matchservern? I så fall är det inte så konstigt om Renegård har tillgång.

25 januari, 2008 12:57  

Skicka en kommentar

<< Home