Google

11 oktober 2007

Svårigheter

Det är inte helt enkelt att presentera ett helgjutet tips när information om lagen dyker upp under tiden. Tierps tidigare tunna trupp har t ex utökats med en brasiliansk spiker med erfarenhet från italienska A2. Dessutom har den mer väntade centerplatsen fyllts av en 215 cm lång australiensisk* yngling. Nu är även trupperna i stort sett uppdaterade på SVBFs hemsida och därmed går det att få lite mer info om framförallt de fysiska egenskaperna på nyförvärven (och att Ubbe tappat spänst). En noggrann analys av elitseriebilagan kommer för övrigt efter att vi snott åt oss ett exemplar. Troligen händer det första steget till helgen.

Nåja, tipset får stå kvar enligt den ranking som gjordes ursprungligen. Det är ändå inte säkert att det totalt sett blir mer rätt bara för att vi har mer information...

Som den uppmärksamme läsaren noterat så ligger vi efter den ursprungliga tidsplanen på ett lag om dagen. Vi hoppas komma ikapp hyggligt idag, vilket borde innebära att lag 4 till 6 dyker upp idag om allt går som det skall.


* Oddsen att Australien blir årets importland går fort mot 1.