Google

13 april 2007

Final 1 avgjord

Det blev en mycket spännande final 1, där till sist Hylte avgick med segern efter 15-13 i avgörande set. Statistiken visade en del intressant:
  • Falkenberg gjorde 49 egna misstag mot Hyltes 23, trots att Falkenberg fick totalt en poäng mer i hela matchen.
  • Falkenberg gjorde 12 serve-ess medan Hylte inte gjorde ett enda.
  • Den enligt rykten (och Lugi) inte betalade spelaren Jonas Greberg gjorde näst mest poäng i Hylte, inklusive de två sista i matchen.
  • 823 personer i publiken är snudd på fullsatt från vad vi kan utläsa. Alltid något positivt med Hallandsmästerskap i finalen.
Servestatistiken är kanske mest anmärkningsvärd med tanke på att Andrew Sinclair snittade nästan två servepoäng per match under grundspelet, Ubbe strax över en samt Pipes och Kaptenernas Kapten Hense strax under en. Antingen spelade Johan, Casey och Jim grym mottagning eller så var statistikerna ovanligt hårda. Misstagsfördelningen skulle kunna tyda på det sistnämnda, men Falkenberg brukar sköta sig på den punkten har vi fått för oss. Skall hur som helst bli intressant om de lägger ut DataVolley-statistiken.

Krickans före-matchen-anklagelser fick en uppföljning med ytterligare lite ankdamm. Framförallt tycker vi att Krickan och Ismo borde tänka till lite och kanske försöka ställa sig över den andre genom att inte komma med ännu dummare saker än tvärtom. Å andra sidan är vi inte förvånade över utvecklingen. Gruvaeus verkar lite mer klarsynt. Lite roligare då att läsa om Johan och Henses (förvisso mycket korrekta) tankar om varandra.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Blev riktigt glad när Hylte vann första matchen..Man fick hopp om guldet! Det kändes förjävligt när de sedan förlorade resten! Fbg var dock det bästa laget så det var en välförtjänt vinst! Grattis Fbg!

// Hylte Volleyfan :)

03 maj, 2007 09:12  

Skicka en kommentar

<< Home