Google

25 mars 2007

Tveka inte likt våren

Denna text är tagen från dagens matchprogram

“Varför skulle annars våren tveka?” undrade Karin Boye i sin kanske mest berömda dikt. Med tanke på Vallas säsong hittills så är det helt klart våren som kan ses som den bästa årstiden resultatmässigt sett.

Men, spelare i Team Valla-LiU, tveka inte likt våren! Nu finns chansen att förlänga säsongen ytterligare och verkligen med eftertryck låta våren bli en uppvaknandets tid när vinterns bördor (och resultat) försvinner från våra axlar.

Att inte tveka är nyckeln till dagens match. Det mentala övertaget har ni. Kapaciteten har ni utan tvekan. Utnyttja detta och se till att Falkenberg får en 15 mils längre resa norrut om en vecka. Fortsätt på den inslagna vägen och tveka inte.

Låt oss också hoppas att ishockeyn inte fortsätter att placera sina slutspelsmatcher samtidigt som volleybollmatcherna. LHC-publiken är faktiskt värd ett uppvaknande och bättre underhållning än de får i Cloetta Center efter så många säsongers misär.

För att avsluta med ett annat vårcitat (av italienske författaren Carlo Manzoni): “Våren är den härliga tid då alla skyndar sig ut i det fria för att få andas nya friska avgaser”. För vår del kan vi dock gärna spendera mer tid inne, så länge det är i sporthallen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Klockrent Oscar! Önskar nästan ibland att jag fick sitta på läktaren och läsa programbladen istället för att bara ta del av dem i efterhand. Fast å andra sidan så kanske den tiden kommer också :)

26 mars, 2007 11:24  

Skicka en kommentar

<< Home