Google

27 november 2006

Som en öppen bok

Jag skulle heller inte bli förvånad om Casey spelar i matchen med tanke på uttalandet "På ett par veckor lär han också vara tillbaka på plan.".

Casey Patterson 8 0 1 7

Det möjliga överraskningsmomentet ligger nog numera i att tala sanning...

###

Synd att det inte räckte enda fram, men ändå ett styrkebesked. Verkar gå lite tungt för Tim, nio poäng på fem set är ju inte vad vi är vana vid. Dock, med 46 poäng på motståndarmisstag så är det kanske inte så lätt att få chansen. Intressant även att det blev förlust i seten som Casey startade.

Har de annat språkligt tankesätt i Halland? "Som närmast hade Valla underläge 20-15 men Martin Cronholm och Patrick Apario stängde sedan igen butiken." Jag har en viss känsla av att Valla var lite närmre vid 0-0...

Nu är ju inte FVBK kände som några sanningssägare, men: "Gästerna kontrade med 3 bra anfallspoäng av Len Croner så lagen bytte sida vid 8-7 ledning till Falkenberg. Här stegar matchvinnaren Henrik Kössen Almqvist till servplats och han visar att gammal är äldst. 2 servess och en riktigt bra servserie ger hemmalaget en ledning med 12-8. Nämnas skall också att Daniel Isedal tog 2 anfallspoäng och 1 blockpoäng under Henke´s serv." OK, dags att räkna. 8 + 2 servepoäng + 2 anfallspoäng + 1 blockpoäng, tja det blir väl 13? Dessutom kunde man tro att det stod 12-7 innan någon missade. Men kanske var det ett "serveess" till Vallas åttonde?

Nej, tur att Valla inte möter Falkenberg på ett tag. Man bäver lite inför Hyltematchen, tur att det är en och en halv månad tills dess.