Google

07 maj 2007

Två före detta Vallaspelare i Bahrain

När World Tour-tävlingen i Bahrain drar igång i morgon är det med två spelare som har ett förflutet i Team Valla. Dels Magnus Nordlander som inför inomhussäsongen flyttade till Göteborg för att koncentrera sig på att bli JAS-pilot, dels Patrik "Packe" Flisberg.

När det begav sig satsade Packe tillsammans med Lukas Uhlin och det räckte till en stabil plats i dåvarande elittävlingarna (16 lag). Numera representerar Packe Sydafrika där han bott de senaste åren, samtidigt som han har doktorerat i optimeringslära på Linköpings universitet (kopplingen volleyboll och optimeringslära i Linköping är värd att återkomma till).

Lite bilder från tiden då det begav sig (den uppmärksamme läsaren konstaterar att Örebros damlags nuvarande coach Jonas Håård blåser i pipan):



Det skall bli mycket intressant att se hur det går i Bahrain. Baggerkortis önskar framförallt Packe, men även de svenska paren, lycka till!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Inte för att det är så kinkigt men jag tänkte korrigera lite angående min och Packes framgångar. Vi spelade en hel säsong på det som då kallades sverigetouren och var det året hela tiden rankade som 10-12 lag i sverige (16 lag fick vara med på tävlingarna). Bästa placeringen är en 7e plats på ST (i Halmstad) och vi var även det året 1 eller 2 platser ifrån att komma med på sverigetour-finalen som då gick i Stockholm. Att vi då skulle varit "på gränsen" till elittävlingar får väl nästan ses som en liten underdrift. Måste även kommentera Packes muskeldef på bilden, det är många på citygymmet som skulle vara riktigt avundsjuka om dom såg det.

/Lukas

08 maj, 2007 09:23  
Blogger Oscar said...

Redigerat! Mitt minne börjar återkomma lite mer nu. Men jag vet ju att ni var på rätt sida av gränsen, även om jag trodde "för det mesta" snarare än "alltid".

08 maj, 2007 10:34  

Skicka en kommentar

<< Home