Google

20 januari 2007

Fucking Falkenberg

När Baggerkortis för kanske första gången någonsin önskade att Falkenberg skulle vinna en match så vek de ner sig och lät Sollentuna ta en meriterande(?) seger. Nu är ju lyckligtvis inte hoppet helt ute ännu utan två vinster för Valla och vi bör vara förbi Sollet.

Valla själva gjorde vad som krävdes genom att slå Lugi borta med 3-0. Mest noterbart är kanske att Addo började alla tre seten och att Matt lyckades göra en poäng av varje sort efter att ha hoppat in i tredje set. Kort-Barret fick göra sina två första elitseriepoäng (även om vi är säkra på att det rapporterats poäng på både honom och Mathias i tidigare matcher som sedan försvunnit), vilket så klart är mycket kul för honom och bra för framtiden.

Katrineholms-Kuriren har för övrigt redan innan helgen placerat Team Valla i B-gruppen, men det kan inte ha varit speciellt mycket analys bakom den texten (även om det så klart kan bli så, speciellt efter Fucking Falkenbergs svek).

###

Team Vallas damlag borde nog propagera för tresetsmatcher efter att i alla tre matcher hittills i Allsvenskan vunnit de två inledande seten. Idag lyckades Valla inte vinna något mer set och visar hittills upp en vinst, två förluster och 7-7 i setskillnad (från det kan man faktiskt entydigt räkna ut vilka matchresultat det varit).

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

synd nu spelade Team Valla bort sig själv.

21 januari, 2007 19:28  
Anonymous Anonym said...

är du en dum människa ?

23 januari, 2007 12:37  
Anonymous Anonym said...

Neh ... Oskar är inte dum men du borde lära dig att skymfa bättre eller förstå hur man använder "!" .

29 januari, 2007 13:00  

Skicka en kommentar

<< Home