Google

08 januari 2007

Krickan på lördag?

Dags att ta tag i bloggandet igen efter nästan en månads uppehåll. Å andra sidan har ju inte Valla spelat några matcher sedan sist, så det kan vara svårt att hitta motivationen bland presenter, semestrar och julskinka.

Nu väntar dock match mot Hylte på lördag och mest spännande inför den matchen är kanske att Hyltes tränare Kristian Wrethander säger sig vara mogen för comeback. Det är kanske tveksamt om det blir redan mot Valla då en av anledningarna är att andrepassaren, Daniel Jacobsson, inte längre kan flyttas mellan Hylte och Halmstad Volley efter månadsskiftet och dit är det ju ändå några veckor. Skall bli intressant att se om den oklanderligt klädde Krickan likt Clark Kent kommer dra av sig kostymen vid ett eventuellt inhopp eller om han sänker sig till att ha träningsoverall på sig.

Hylte förlorade ju för övrigt finalen i GP mot Habo. Finalen som sändes på TV4-SportExpressen, vilket är positivt (även om SVT24 vore bättre), men nog kunde SVBF se till att lära sig namnet på kanalen som deras evenemang sänds i och inte skriva SportKanalen i ingressen på hemsidan.

###

Det ryktas om att Vallas nya hemsida skall premiärvisas under veckan. En uppdatering som varit på gång länge och som på många sätt är efterlängtad. Förhoppningsvis blir det lättare att uppdatera sidoramar så att man slipper få länkar till upp info från 2002/2003 på vissa sidor. En kort resumé från årsmötet vore också intressant, speciellt information om hur den nya styrelsen ser ut.