Google

11 januari 2007

Viktig match mot Vingåker

I kväll spelas den tredje matchen på tre dagar där de fyra lag som slåss om två av de tre sista A-platserna är inblandade. Sollentuna började med att lite överraskande slå Tierp i tisdags, vilket drog in även Tierp i dramat. Örkelljunga slog i går, mer väntat, Lugi och ikväll måste Team Valla slå Vingåker för att ha en realistisk chans att ta sig till A-gruppen.

Det som talar för Valla är att man har bra statistik mot Vingåker borta samt att alla spelare är redo för spel. Det som talar emot är att Vingåker i år har spelat riktigt bra och tagit ett flertal tunga skalper.

Det gäller för Valla att ha tålamod för Vingåkersförsvaret kommer säkert att gräva upp många bollar, så anfallslägena lär bli många. Vingåker saknar troligen duktige liberon Robert Söderberg som skadade sig under Grand Prix. Baggerkortis har inte fått klarhet i exakt vad som hänt, men tycker det är tråkigt då Robban är en trevlig kille, med stora meriter från studentvolleybollen förutom elitserien. Samtidigt kan det vara det som ger Valla det lilla extra övertaget, även om som sagt, servemottagning och försvar har varit Vingåkers adelsmärke generellt så här långt.

Till sist ett lite hemligt tips: börjar Tarik slå för bra får Petter raka skallen och dra på sig en gul tröja...

###

Sollet tappar Yngerskog till Italien, vilket i verkligheten borde betyda att de även bokar en av de två kvarvarande platserna i B-slutspelet. Eller har de något ess i rockärmen? Sahlberg? Hannes?

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Behövde varken raka skallen eller ta på mig gul tröja, det fick bli en blå istället :)

12 januari, 2007 10:42  

Skicka en kommentar

<< Home